At få de penge, du har brug for at starte en ny virksomhed

Hvis du har været på udkig for at starte din egen virksomhed, men ikke er sikker på præcis hvordan du har råd til det, vil du være glad for at vide, at der er en bred vifte af muligheder for at få potentielle virksomhedsejere de penge, de har brug for.

Med lidt søgning og vilje til at overveje flere forskellige alternativer, skal personer, der er på udkig efter start kapital til nye virksomheder kunne finde et lån, tilskud og andre finansieringskilder, der passer til deres behov.

Forskellige finansieringskilder har deres egne fordele og ulemper, men… Sørg for, at du undersøger hver grundigt før at træffe en beslutning, der ikke er rigtige for dig og din virksomhed.

Personlige lån

En af de mest enkle måder at få de penge er nødvendige for at starte en ny virksomhed er at ansøge om et personligt lån til dette formål. Privatlån er dem, som en person tager ved hjælp af deres egen ejendom som sikkerhed; medmindre de får en partner eller andre individuelle cosign for lånet, så er tilbagebetalingen af lånet deres ansvar.

Friværdi lån er nyttige, når udkig efter start kapital til en virksomhed, i vid udstrækning, at home lånekapital generelt giver mulighed for større beløb til lånes på anstændig rentesatser.

Business lån

Svarende til et personligt lån, business lån kan du låne penge fra en bank eller andre långiveren til at bruge som start kapital til din virksomhed. I modsætning til personlige lån, men nogle erhvervslån tillader jer hen til revne ansvar med andre interesserede parter, og nogle af lånene er endda subsidieret af regeringen eller andre grupper.

Business lån er normalt sværere at komme hvis virksomheden er en start eller hvis sagsøgerne har ingen historie i forretning af denne type… Dette skyldes, at banker og andre långivere er ofte tilbageholdende med at låne penge, de har ingen beviser bliver brugt effektivt og betalt tilbage omgående.

Tilskud

I modsætning til erhvervslivet eller personlige lån skal tilskud, der gives til personer, der ønsker for at starte en ny virksomhed ikke tilbagebetales. Business tilskud er normalt en smule svært at komme forbi, og ofte kræver programmer, der gennemgås af et udvalg, som betyder at du skal vente til udvalget at træffe en beslutning, som kan være et stort problem, hvis du står over for en deadline eller har en bestemt dato, y ou skal have din drift af virksomhed.

De fleste tilskud udbydes af private organisationer eller business ejere grupper, selv om der findes nogle regering-subsidierede tilskud, hvis du opfylder kriterierne og vide, hvor du kan finde oplysninger på dem.

Investeringer

Hvis du ikke ønsker at låne penge til virksomheden, og du ikke er berettiget til forskellige business tilskud, kan du overveje at finde investorer til din virksomhed. Dette kan være svært at gøre til tider, især hvis din virksomhed er en smule eksklusive i dens anvendelsesområde… at finde investorer betyder også, at der vil være andre personer, der er partnere i din virksomhed.

Hvis du kan håndtere denne ulempe og er i stand til at finde investorer, der tror på din virksomhed, kan så dette dog en af de bedre måder at finde din nystartede virksomhed.

Ved at tillade andre at investere i din forretningsidé, du er som regel i stand til at komme til at arbejde på virksomheden meget hurtigere og overskuddet fra virksomheden tilbagebetale den oprindelige investering. I de fleste tilfælde skal virksomheden ikke udføre godt du forventes ikke at tilbagebetale den oprindelige investering.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.