Hvilke små Business kreditkort er ret for din virksomhed?

Kreditkort vrimler for små virksomhedsejere, ligesom masser, som der er på din gennemsnitlige forbruger. Måske er forskellen mellem small business ejere kreditkort og for forbrugerne, selv, at de lille visitkort tilbyde endnu flere frynsegoder og fordele. Men selvfølgelig, nogle er bedre end andre, så det er afgørende, at du gør dit hjemmearbejde og vælge det rigtige kort, der kan hjælpe vokse din virksomhed.
Det bør ikke være for hårdt. Ifølge de seneste skøn, op til 90 procent af banker på markedet planlægger at afsløre nye kreditkort designet til små virksomhedsejer. Dette er en stor omlægning fra bare 10 år siden, da de fleste banker anses risikabelt mange ejere af små virksomheder. Efter alt, ni ud af 10 små virksomheder i sidste ende ikke. Så ingen bank ville være venstre holder fanen for en klient, der ender med at blive en del af dette store flertal.
Banker stadig giver ikke små virksomheder ejer kreditkort som slikkepinde hos lægen, så du vil stadig nødt til at bevise til banken, at din virksomhed er på vej til succes, og at din finansielle form er alt i orden. Men, hvis din virksomhed er ved godt helbred, ikke blive overrasket, hvis nogle banker konkurrerer efter din virksomhed.
Nogle af grundlæggende i sammenligning lille business kreditkort omfatter kontrol af den årlige procentsats af kortene. Dette kan være vigtigere for ejere af små virksomheder i forhold til forbrugerne, fordi virksomheder er mere tilbøjelige til at holde fast i deres gæld i hele et år. Det betyder, du ønsker at have en temmelig lav årlig procentsats på dit kort for at holde dine rentebetalinger til en sikker og komfortabel minimum.
En anden ting er at overveje frynsegoder af kortet. Kører en forretning indebærer planlægning i farten, at potentielle kunder på ture og ud til middag, og være i stand til at købe ting, når og hvor du har brug for dem. Dit kort skal være fleksibel nok til at håndtere livsstilen af den lille virksomhedsejer. For eksempel, hvis du vil rejse en masse arbejde, kan du en kort, der giver rabat på flybilletter og leje biler, eller bedre endnu, en slags belønning pointsystem rettet mod rejse.
Alt i alt kan du være sikker på at der vil være en lille business kreditkort, som passer bedst til din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.