Sådan reparere din kredit: konsolidering kreditkort lån

Hvis regningerne synes at være at få større nogensinde måned, budgettering kan hjælpe dig med at begynde at spare penge, men det kan ikke hjælpe dig med at gøre din tidligere gæld forsvinde. Men du kan spare dig kort lån selv fra økonomisk ruin, selvom du forsøger at betale 20 forskellige kreditkort-konsolidere dine kreditkort lån. Dette trin er lettere end du måske tror, og kan virkelig hjælpe dig med at reparere din kredit.

Først lave en liste over alle de kreditkort, du ejer, sammen med gælden på hver og ÅOP for hver. Hvis du skal have et kreditkort, vælge den egen med den laveste rente og sætte den til side. Dette vil være det kreditkort, som du stadig bruger, og det bør kun bruges til nødsituationer, og når du absolut ikke har nogen anden måde at betale en regning. Husk, at du skal betale minimum på dette kort hver måned, og at du vil forsøge at betale den fulde saldo, når det er muligt.

Derefter skal du kontakte et gælds konsoliderings firma. Tal med en repræsentant om dine økonomiske behov og om den gæld, du allerede har afholdt. Dette selskab vil arbejde med dig ved at afbetale alle dine kreditkort gæld. Du vil derefter foretage en større betaling pr. måned til dette selskab. Når dette sker, skal du klippe dine kort og lukke dine konti! Dette vil spare dig fra at pådrage sig mere gæld og gentage situationen!

Du kan også konsolidere på andre måder. Hvis du har et kreditkort med en ekstremt lav rente, Overvej at overføre alle dine gæld til dette ene kort, idet der tages hensyn til, at der kan være transfergebyrer. Du kan også tage et andet realkreditlån til at betale dine kort, hvis du har en lav rente i denne del af din finansielle portefølje. Nøglen er at arbejde hårdt på at betale så meget som muligt nogensinde måned for at undgå renter. Gør dette vil hjælpe dig til at reparere din kredit og holde sig ude af gæld i fremtiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *